Fasole pastai cu maioneza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2014 | 5758 vizualizari

 

Un aperitiv gustos pe placul familiei mele .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . fasole pastai
  • o capatana usturoi
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • frunze de telina si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 100 gr. smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu maioneza:

Se spala fasolea , se curata si se rupe marunt .

Se pune apa la fiert .

Cand apa fierbe se pun pastaile la fiert  pentru aproximativ 40 de minute.

Se verifica daca au fiert pastaile , se strecoara  si se lasa la racit .

Facem maioneza  , amestecam cu smantana si verdeata taiata marunt .

Condimentam cu sare si piper macinat dupa gust  pastaile si le amestecam cu maioneza  .

Curatam usturoiul si il pisam , punem peste fasolea  si amestecam .

Este tare gustoasa  , va doresc pofta buna !!!

TIPS-URI

1

acest tip de fasole mai subtire este indicata pentru acest aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena cu maioneza